BYEN SILKEBORG

Silkeborg-egnens særlige kendetegn er den enestående smukke natur med store bynære skove og med et betagende flot søsystem, der bindes sammen af Gudenåen.

Året rundt tilbyder Silkeborg mulighed for kunst- og kulturoplevelser i form af udstillinger, koncerter og forestillinger. Havnen i Silkeborg, hvor hjuldamperen ”Hjejlen” holder til, er i sig selv et besøg værd.

Byen har et rigt handelsliv med spændende små specialbutikker, men også støre kædebutikker i gågaderne, hvor der også er der rig mulighed for at få sig en forfriskning på en af de mange hyggelige cafeer.

www.silkeborg.dk

NÆROMRÅDET

Reimarparken opføres i den østlige del af Silkeborg By og har en fremragende placering i forhold til nærhed til rekreative arealer, – tæt ved infrastruktur og tæt ved centrum.

Med sin placering nord for Århusvej markerer bebyggelsen overgangen mellem by og skov. Mod vest ligger Silkeborg Sportscenter samt byen, med dens mange kulturelle tilbud. Mod nord gives et kig til Silkeborg Langsø og dens skovklædte skrænter.Nede i søkanten leder et stisystem rundt langs søen og fører blandt andet ind til centrum. Øst for grunden ligger Silkeborg Søcamping godt skjult i skovens masse.